Om danske massører & terapeuter

Om DMT
Danske Massører og Terapeuter (DMT) er en sammenslutning af etablerede
alternative behandlere indenfor områderne:

Danske Massører og Terapeuter arbejder målrettet for at styrke de alternative behandlingsformers profil og udvikle et troværdigt varemærke i en branche, som har haft en tendens til at have et blakket ry.

Vores mål er kort og godt at have de dygtigste medlemmer indenfor vores fagområder. Dette mål når vi ved at have et gennemarbejdet værdigrundlag, som stiller strenge krav til både eksisterende og nye medlemmer.

Fælles for vores medlemmer over hele landet er, at de arbejder professionelt med deres specialer og yder en seriøs rådgivning omkring de behandlinger, som kan hjælpe netop dig.

Om DMT og vores vision
Vores vision er at videreudvikle Danske Massører og Terapeuter som den kvalitetsmæssige spydspids for massører og andre manuelle terapeuter i Danmark.

Høje krav
Danske Massører og Terapeuter stiller høje krav til sine medlemmer, men medlemmerne skal også stille høje krav til deres forening.

Et af kravene er, at en behandler for at komme i betragtning til medlemskab skal kunne dokumentere, at der har indgået medicinsk personale i behandlerens uddannelsen og en lægefaglig i den eksamen, som ansøgeren har gennemgået.

Vores høje krav og kvalitetsstandarder er med til at sikre, at vores kunder altid får en faglig korrekt og professionel behandling i vores medlemmers klinikker landet over.

Medlemskab af Danske Massører og Terapeuter
Ønsker du – som uddannet terapeut – at blive medlem af Danske Massører og Terapeuter skal du kontakte os ved at benytte kontaktinformationerne under menupunktet “bliv medlem”.

Danske Massører og Terapeuter forsøger løbende at udvide vores antal af samarbejdspartnere, deri at indhente fordele der passer til og er til gavn for vores medlemmer.

Desuden kan du som medlem drage nytte af vores komplette markedsføringspakke og de landsdækkende kampagner, som foreningen løbende udvikler.